živé vysíláníživé vysílání ohlásit závaduohlásit závadu počasí webkamera virtuální prohlídky

Opravy v bytových domech

V bytovém domě na náměstí Čs. armády čp. 3 byla provedena oprava elektroinstalace společných prostor domu. Osazen byl nový el. rozváděč, vyměněna osvětlovací tělesa a koncová zařízení zásuvkového a světelného rozvodu. Celkové náklady na opravu činili 147 000,00 Kč vč. DPH, na základě výběrového řízení práce provedla fi. ELPOL s.r.o. z Police nad Metují.

V bytových domech ul. Hostovského čp. 36 a čp. 160 byly v souběhu s investicí do zateplení budov provedeny nové rozvody STA, na střechu osazen společný satelit, anténa TV a rádia. Zhotovila fi. AZ elektronic spol. s r.o. z Jaroměře.
Dále byly v bytech vyměněny domácí telefony vč. rozvodů vodičů, a propojeny s novými zvonkovými tably. Realizace fi. ELPOL s.r.o. z Police nad Metují.
Tyto nové rozvody a zařízení stály celkem 194 000,00 Kč vč. DPH.

V bytovém domě ul. Husova čp. 367 byl zrekonstruován podkrovní byt o velikosti 1+kk. Nová el. instalace, okna, podlahy, omítky, keramické obklady za kuchyňskou linkou a nové dveře, byly zhotoveny fi. MOVIS Hronov s.r.o. za 162 000,00 Kč vč. DPH.

V bytovém domě ul. Divadelní čp. 512 byl zrekonstruován přízemní byt o velikosti 1+1. Provedena byla nová el. instalace, rozvody vody a kanalizace v bytě, vč. výměny stoupacích potrubí, nové podlahy, omítky, keramické obklady za kuchyňskou linkou a nové dveře, také zde byla vybudovaná kompletně nová koupelna. Práce byly zhotoveny fi. MOVIS Hronov s.r.o. za 394 000,00 Kč vč. DPH.

Na bytovém domě ul. Nerudova čp. 402 byla vyměněna střešní krytina jižní části střechy. Tato oprava byla provedena panem Martinem Dankaničem z Hronova za 98 500,00 Kč vč. DPH.

Tento text připravil/a: Milena Moravcová Zveřejněno: 20. 12. 2017