živé vysíláníživé vysílání ohlásit závaduohlásit závadu počasí webkamera virtuální prohlídky

Aktuální informace ze dne 27.7.2009

 V prostorách knihovny pokračují stavební práce, které započaly 4. 5. 2009 předáním staveniště zhotoviteli projektu - firmě Delta Velké Poříčí.
Hrubé stavební práce, jako výměna oken, statická úprava podlahy, rozvody elektroinstalace, následná oprava omítek, instalace výtahu pro imobilní občany atd. jsou v současné době za námi. Nyní se již začíná rýsovat “v barvách“ interiér knihovny. Výmalba stěn a stropů je před dokončením, probíhá pokládka podlahových krytin, instalace nových světel a elektrického zařízení. Zbývá dokončit obklad keramickou dlažbou obou přístupových schodišť do knihovny.
 Nejvíce se však návštěvníci  knihovny mohou těšit na počítačové vybavení  a nábytek, jímž budou obě oddělení nově vybavena.
 Kolaudace knihovny proběhne 25. 8. 2009. Poté již bude možno opětovně nastěhovaný inventář roztřídit, přehledně urovnat do nových polic a těšit se na první návštěvníky, které uvítáme při slavnostním otevření knihovny v úterý 15. září 2009 v 10 hodin dopoledne. Pro veřejnost bude knihovna otevřena ve čtvrtek 17. září 2009 od 8.30 hodin.


Zpracovala Šárka Šimonová, referentka odboru majetek

Fotogalerie: Knihovna 27.7.2009

Tento text připravil/a: Milena Moravcová Zveřejněno: 29. 07. 2009