živé vysíláníživé vysílání ohlásit závaduohlásit závadu počasí webkamera virtuální prohlídky

Virtuální prohlídky města

ilustrační foto: Virtuální prohlídky města

Možná jste si již povšimli, že na úvodní stránce našeho webu přibyl nový interaktivní prvek, odkazující na novou sekci Virtuálních prohlídek. Díky projektu "Vítej turysta u nás" CZ.3.22/3.3.02/09.01415, který byl spolufinancován z prostředků ERDF prostřednictvím Euroregionu Glacensis v rámci operačního programu Přeshraniční spolupráce CZ-PL 2007-2013 jsme pro vás připravili obrazovou procházku po Hronově. Můžete si tak prohlédnout 12 různých míst od kapličky Nejsvětější Trojice v Rokytníku, přes Jiráskův rodný dům až po Wikow arénu.

Prohlídky byly pořízeny 23. září 2010 a najdete v nich jak zajímavé turistické cíle, místa, která jsou pro naše město typická, tak i třeba pohled z ptačí perspektivy z věže Základní školy, který bude jistě zajímavý i pro nejednoho místního obyvatele.

Náměstí z budovy základní školyTvrzKaplička Nejsvětější Trojice

Pro lepší orientaci je každá prohlídka zanesena do interaktivní mapy, kde naleznete nejen základní informace o daném místě, ale také jeho polohu, aby pak nikomu nečinilo problém místo navštívit a vidět jej na vlastní oči.

Virtuální prohlídky umožňují 360ti stupňový pohled na okolí daného místa a díky vysoké kvalitě fotografií je možné libovolné místo přiblížit a prohlédnout detailněji. Samozřejmostí je zobrazení prohlídky v celoobrazovkém módu, který zážitek ještě posílí.

Seznam virtuálních prohlídek:
  1. Pozdně renesanční zvonice
  2. Kostel Všech Svatých
  3. Uvnitř Jiráskova rodného domku
  4. Rodný domek mistra Aloise Jiráska
  5. Park Aloise Jiráska
  6. Sál Josefa Čapka
  7. Jiráskovo divadlo
  8. Náměstí Čs. armády
  9. Náměstí z budovy základní školy
  10. Wikow aréna
  11. Tvrz
  12. Kaplička Nejsvětější Trojice
Protože se jedná o interaktivní aplikaci, je pro korektní fungování vyžadováno uričté technické vybavení, či nastavení vašeho počítače, které je ve většině případů běžné a není nutné cokoliv upravovat. Internetový prohlížeč musí mít povolen JavaScript a mít nainstalován přehrávač Flash, který je zdarma dostupný na stránách výrobce.

Přejeme vám příjemnou, virtuální procházku.

http://www.mestohronov.cz/virtualni-prohlidky

Tento text připravil/a: Milena Moravcová Zveřejněno: 16. 12. 2010