živé vysíláníživé vysílání ohlásit závaduohlásit závadu počasí webkamera virtuální prohlídky

Rozšíření parkování na parkovací kotouče

Město Hronov přistoupilo ke změně parkovacího systému v ulici Knáhlova, Palackého a Kudrnáčova.  Parkovací stání jsou označena dopravní značkou „Parkoviště s parkovacím kotoučem“ a dodatkovou tabulkou upravující dobu stání s textem „Stání max. 2 hodiny, Po – Pá 8.00 – 17.00, So 7.00 – 12.00“.  Jedná se o stejný provoz parkovišť jako na náměstí, u školy a před radnici – do auta se umístí parkovací hodiny např. v papírovém nebo plastovém provedení (je možné využít i kotouče z jiných měst, v Hronově se prodávají za Kč 20,-- a slouží opakovaně), na kterých se nastaví počátek parkování. Hodiny se nesmí přetáčet, aniž by se s autem odjelo. Důvodem je umožnění krátkodobého parkování více zájemcům v blízkosti centra města.
 
1. Parkování v Knáhlově ulici před č. p. 8 (knihovna, Domino, ZUŠ), prodej parkovacích hodin je nejblíže v KIS Hronov (Kulturní a informační středisko – Čapkův sál) a v potravinách nebo lahůdkách Verner na náměstí.

2. Parkování v Knáhlově ulici před Čapkovým sálem, prodej v KIS, v potravinách, lahůdkách nebo na městském úřadě na matrice.

3. Parkování v ulici Palackého před květinkou, sklenářstvím a textilem. Nejbližší prodej kotoučů je na rohu ulice Palackého a Kudrnáčové v prodejně textilu.

4. Parkování v Kudrnáčově ulici, prodej je umožněn například v trafice, vedle české spořitelny a v prodejně textilu.

Parkování bez omezení je v Hronově umožněno ve Dvorské ulici u technických služeb nebo na parkovišti u zimního stadionu.

Ing. Bronislava Havelková, odbor majetek

Soubory ke stažení:

Tento text připravil/a: Milena Moravcová Zveřejněno: 13. 06. 2014