živé vysíláníživé vysílání ohlásit závaduohlásit závadu počasí webkamera virtuální prohlídky

Přijímání platebních karet na městském úřadu

ilustrační foto: Přijímání platebních karet na městském úřadu

Dovolujeme si informovat občany, že na Městském úřadě v Hronově jsme nově zavedli možnost používat při Vašich veškerých úhradách městu platební karty.

Terminál je umístěn na finančním odboru a lze jím platit správní i místní poplatky, poplatek za komunální odpad, faktury a veškeré další platby ve prospěch města Hronova.
Platební terminál je schopen přijímat všechny obvyklé platební karty – VISA, VISA electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, ale i méně rozšířené platební karty – V PAY, JCB, Diners Club International, DISCOVER Network, AMERICAN EXPRESS. Samozřejmostí je možnost použít také bezkontaktní karty.

Druhý platební terminál bude od počátku letošní sezóny možné využívat v Autokempinku ve Velkém Dřevíči. Věříme, že tuto možnost turisté uvítají, protože mít při sobě na dovolené větší hotovost je nepochybně nebezpečné.

Uvedenými kroky se snažíme rozšířit nabídku služeb veřejnosti a umožnit i na našem úřadu moderní způsoby placení. Dle našeho zjištění mají tuto možnost v našem okolí pouze občané města Náchoda.

Ing. Ivana Stonjeková, vedoucí finančního odboru


Tento text připravil/a: Milena Moravcová Zveřejněno: 09. 04. 2014